Vi älskar campervan-livet och vill göra det tillgängligt för dig!

Nyfiken på campervan-livet? Hyr och prova- på!
Innan vi själva blev med husbil fick vi möjligheten att hyra av vänner. Vi ville veta om det var en romantisk dröm eller om det var precis som vi föreställt oss – alldeles, alldeles underbart. Efter en långhelg på vift i olika landskap – hav, skog, sjö och i närheten av en trevlig restaurang med livemusik var svaret det senare och vi köpte vår egen.

Det är något alldeles visst med att ha hemmet med sig samtidigt som man är helt fri att köra dit man vill och komma nära naturen. Kunna laga mat var man vill, sova var man vill, jobba på olika platser varje dag, slappa och chilla i närheten till aktiviteter i storstaden utan att behöva ta in på hotell. Oavsett destination, det kan vara nära eller långt bort, så känner vi alltid frihetskänslan när vi backar ut från uppfarten och drar iväg.

Men är det för alla? Nej, vi tror inte det. Vi snackar compact living. Det är trångt när man lagar mat, man får snåla lite med vattnet, man ska ha koll på gasol, gråvatten och hur allt samverkar, man får tömma dasset, ja… Men går du i drömmar om det enkla, fria livet – varför inte börja med att prova innan du eventuellt gör en stor investering! Eller – istället för att hyra stuga, testa campervan!

Våra vans finns i härliga Kullabygden och är av modellen Pössl roadcruiser. De är fullt utrustade för fyra personer, du får en grundlig genomgång av bilen och support längs vägen erhålles vid behov. Medtag egna sängkläder, täcke och kudde.

Pris: 1800:-/dygn. Minst tre dygn gäller.
Hyr en hel vecka: 10 000:-

Fullständiga hyresvillkor hittar du här

Varmt välkommen med din bokning!
Pernilla, Steve
Kulla-Gulla och Vancelot

Allt du behöver veta om att hyra en camper van hos oss

Boka en camper van idag

Kontakt

Kontakt

Följ oss

Besöksadress

Krapperupsvägen 101
263 75 Nyhamnsläge
Höganäs

Boka en camper van idag

Vill du ha inspiration, erbjudanden och rabatter från oss?